søndag 4. juli 2010

Trykkpressa Juliutfordring

Endelig kommer det noe nytt i bloggen min... og denne gangen er det faktisk ikke et kort. Jeg har laget smykker igjen for første gang på flere år, ideen kom fra et hobby-blad jeg nylig leste hvor det var stemplet motivstempler på krympeplast og man laget charms av de små figurene til å feste på armbåndet.


Jeg fant en fiiin utfordring hos Ett Trykk sin blogg "Trykkpressa" hvor man skulle bli inspirert av et bilde av en sykkel malt i de herligste sommerfarger du kan tenke deg. Her er mitt bilde-inspirerte bidrag:Jeg ble for det første inspirert av fargene på sykkelen og alt tilbehøret, men også metall (selvfølgelig...). Bildet er litt dårlig da det er tatt på kveldstid og med mobil. Krympeplast-charmsene er av motiver fra Magnolia, farget med vanlige fargeblyanter og de har fått et lag med Glossy Accent på seg etter 'stekingen'. Ellers har jeg huket på en rekke charms fra metallboksen min, samt noen glassperler i friske sommerfarger.

God Sommerkveld...

2 kommentarer:

Mona sa...

Så nydelig armbånd!!
Artig å bruke krympeplast "figurene" som anheng på armbåndet :-)

Ønsker deg en flott sommerkveld!
Klem Mona :0)

Åshild sa...

Så moro at du har laget et armebånd til utfordringen vår! Åsså med krympeplast - me like :) Takk for at du lot deg inspirere!

Åshild
Ett trykk