søndag 2. november 2008

2 nye julekort!

Måtte sitte i går kveld og prøve den nye stansen min - var på shopping med ei venninne (takk for i går Marianne!) og kjøpte en McGill-stanse med grankvist. Har sett Erica (Scrapkatten) bruke den og falt pladask - måtte bare ha den jeg også.Har brukt Tilda fra den nye kolleksjonen til Magnolia og papirer fra bl.a BGWassail og 3ndypapir. Blomstene er Prima og bånd fra StoffOgStil. Tekststempel på kort nr. 1 er i fra KreativHobby.

1 kommentar:

Erica sa...

Vad roligt att höra att jag inspirerat till ett sådant bra köp! :-) Scrapshopping är roligt.. :-) Själv blev jag inspirerad av en annan norsk bloggare innan jag köpte min, http://elinapeters.blogspot.com/, hon gör många kort/påsar etc med denna punch.

Och korten måste jag bara komentera!! Så jättefina de är!! Gillar hur du ramat in God Jul texten på det översta kortet. Den God Jul stämpeln står högt på min önskelista, men vet inte var man kan köpa den.. är det ett norskt stämpelmärke som tillverkar den? Har sett den både på norska och svenska kortbloggar, helt underbar, precis i min smak!

Ha en bra vecka!!

Kram, Erica