torsdag 23. august 2012

Dåpskjole-kort

Lagde dette kortet i våres, første gang jeg prøvde meg på sånt kort.
Veldig enkelt i stilen, men effektfullt, og passer godt til dåpsgutt.....


Rosene er fra IAmRoses, korset fra Korthobby og teksten er stanset ut med QK-tanga (husker ikke hva alfabetet heter dessverre...)

Takk for at du kikker innom :-)

onsdag 15. august 2012

Macarons og Cake-Pops!

Jeg er en kakemons av dimensjoner og elsker både å bake, pynte og (desverre) spise kaker og andre søte saker.... Jeg har tidligere postet innlegg av muffins, og tenkte jeg skulle dele mitt første forsøk på Franske Macarons:

Disse ble laget til Lillebrors dåp i mai og ble mintgrønne (ganske stilig farge i grunn), men de skulle vært blå...vanlig konditorfarge egner seg ikke best til innfarging av kaker - men smaken var det ikke noe å si på :-) Disse er fyllt med sjokoladeganache.

Til Eldstemanns bursdag i april prøvde jeg meg på Cake-pops for første gang. Det ble en kjempehit blant store og små - kan absolutt anbefales. Det vrimler av oppskrifter på nett, så det er bare å finne sin favoritt ;-)




Party-bags

Fant noen gamle bilder av noen godteposer jeg lagde en gang. Det var til en barnebursda for flere år siden, men kan ikke se at jeg har publisert disse tidligere..... Det er "Tryllestaver" jeg lagde og puttet oppi godteposene - husker de ble veldig godt mottatt av de små (jentene især!) Et tips man godt kan dele med andre;-)



Jeg brukte Fiskars stensiler som mal for stjernene og brukte kartong og rester av mønsterark jeg hadde liggende. På hver pose festet jeg en tag med barnets navn på.