søndag 21. mars 2010

To kort til i retro-stil...

...det er vel dette amerikanerne kaller vintage?... ganske rart at det som vi kaller vintage er noe helt annet... Anyway, her er mine 2 retro-kort:



Motiver og notepad/etiketter er fra CraftySecrets, de kommer i et hefte og er utrolig kule og dessuten lette å jobbe med. Tekster og bilder er morsomme, og disse her passer godt til aldersgruppen 30-50 år - noen jeg ellers synes er vanskelig å lage kort til fordi de fleste stempelmotiver jeg har er litt "barnslige". Ellers har jeg brukt restepapir og stempeltekst fra NorskStempelblad.

Extra Cute #6 Lekent og Fargerikt

Super oppgave inne på So Cute sine sider! Har laget et kort i retro-stil som burde passe godt innenfor temaet:

Motivet og etiketten bak er fra CraftySecret, papirene er fra MME (min 'all time' favoritt når det gjelder papirer), og så har jeg stiftet fast et sort blondebånd og grønn paljett-remse. Alle kanter er svertet med distress ink, og stemplet tekst er fra NorskStempelblad.

Litt nye kort...

Konfirmasjonskort har blitt prioritert. Det er snart sesong for det, og det er alltid greit å ha noen liggende. På begge to har jeg brukt stempelmotiver fra WhiffOfJoy, malt med distresser. Papirer fra MME, blomster fra IAmRoses og blonder fra KortOgGodt. Her er resultatet:


tirsdag 2. mars 2010

Kort med ny teknikk...

... i alle fall til meg å være.

Har stemplet med mange stempler, og brukt veldig lite pynt... Hadde egentlig ikke tenkt til å pynte noe på dette kortet i det hele tatt, men så fikk jeg øye på utfordringen hos So Cute. Her skal man pynte med metall, så da tenkte jeg at litt røffe metalldingser på dette kortet ikke gjorde noe - det ble jo faktisk ganske stilig...
Herremotivet i midten er fra PaperArtsy, ellers har jeg brukt stempler fra ImpressionObsession, Prima og SeeD's. Metall pynten er brads, og 'gamespinners' fra TimHoltz.

Takk for at du titter innom :-)