mandag 20. april 2009

CuteCardThursday # 56 FloralFantasy

Here is my card for this week's challenge over at CCT. This week your card needs to have flowers on it - how easy is that?!

This is also my first Gorjuss-Girl-card! Just love these cute girls, a little more teenage-looking than Magnolia's Tilda. I have painted with distress inks and the paper is from BG UrbanPrairie. Flowers from Prima and HeidiSwapp.

tirsdag 14. april 2009

Kreativt resultat fra påsken...

Har puslet sammen noen flere kort i løpet av påsken. De tre påfølgende motivene er malt med distresser, med varierende hell...


Tusen takk til Marianne som lot meg få låne denne nydelige Magnolia-jenta. Rotet litt og fant til og med kirsebær-papir fra DCWV i en blokk jeg hadde glemt...



Dette motivet er fra Panduro, papirer fra BG og OA og bånd fra StoffOgStil.


Samme motiv som på kortet ovenfra, men med papirer fra bl.a MME.

På dette siste kortet har jeg brukt rubons og rosa papir fra Imaginisce. Det grønne er et gammelt restepapir fra BG.

tirsdag 7. april 2009

Nok en liten Tilda...

...denne gangen med hund på fanget.


Papirer fra MME Bloom & Grow-collection. QK Abigail, knapper, blomster og pom-pom-bånd.

Nå er jeg litt lei meg...

...for min McGill granbar-punch gikk istykker når jeg lagde dette kortet... Jeg har siden jeg kjøpte den syntes at den var litt treg, og når jeg brukte den nå, så delte den seg/sprakk i plasten... veldig synd for jeg likte den veldig godt, trodde den tålte å brukes på vanlig Bazzil-ark... MEN over til kortet:

Egentlig laget bare for moro skyld, ikke til noen spesiell anledning. Motivet husker jeg ikke hva heter, men jeg tror jenta er svensk. Papirer fra BG Eva, rubons-tekst fra Norsk Stempelblad, hjerte fra MF og blomster og bling-swirl fra Prima.

søndag 5. april 2009

Sukkersøtt #35 Skisse

Ny skisseutfordring hos Sukkersøtt denne uken. Og her er mitt bidrag:


Motivet er printet ut fra nettet, og papirer fra DCWV. Har ellers pyntet med brads, puchinella og klistremerker. Teksten er punchet ut med QK Abigail.

Friday Sketcher #46

Here is my card for this week's sketch over at FS.



Jeg har tatt i bruk rubons og papirer fra bl.a. Imaginisce sin nye serie Twitterpatted - den er bare sååå søt. Har ellers pyntet med bånd og blomster fra Prima.

torsdag 2. april 2009

Veldig lenge siden...

Det er forferdelig lenge siden jeg har postet et innlegg. Har vært opptatt med oppussing i deler av huset, noe som bl.a. medførte at vi var uten PC og scanner en god stund. En del kort har det blitt allikevel, og her er noen av dem.